D. 1. december: VOKS

Bag den aller første låge i vores julekalender har vi VOKS – Hedemarkens helt egen lille plantebiks, hvor du kan købe de lækreste planter og små dekorationer. Hedemarkens boligsociale medarbejder, Laura, har taget en lille snak med dem om hvem de er, hvad de laver og hvordan de håber 2021 bliver i Hedemarken.

Vi er Fenja og Benedikte. Fenja er blomsterdekoratør, og kommer selv her fra Albertslund. Benedikte er direktøren for det hele, eller daglig leder hernede i VOKS.

Her i butikken er der altid 30% rabat på alt, og her i december vil der hver weekend være op til 50% rabat på særlige lækre juledekorationer. Følg med på facebook for at se de aktuelle tilbud. Vi har også fokus på, at der skal være noget for alle, også ting ned til 25-50 kr. Men det er selvfølgelig et håndværk vi laver her, og det tager lang tid, så hvis man vil have en stor krans med lys og det hele, koster det jo lidt mere.

Vi håber at 2021 byder på færre orkaner, færre flugtforsøg fra fængslet, og selvfølgelig mindre corona. Og så håber vi, at folk flere opdager at vi er her, og at de opdager, at vi faktisk ikke er så dyre som nogle tror.

Benedikte & Fenja, VOKS
Find mere fra VOKS her: