D. 2. december: Lam

Julekalender 2020 - 2. dec

Bag låge nr. 2 finder vi Lam. Lam arbejder i ABC, Albertslund Boligsociale Center, og med hans arbejde har han hjulpet rigtigt mange unge i Albertslund med at finde en læreplads, et fritidsjob eller at blive klogere på, hvad de vil med deres liv.

Læs her, hvad Lam har at sige om sit arbejde med de unge i Hedemarken.

Jeg hedder Lam og er 50 år, selvom jeg kun føler mig som én på 30. Jeg har boet i Albertslund Nord siden jeg var 11 år. Jeg er gift og har to børn på 18 og 21.

Jeg er oprindelig uddannet bygningsmaler i 1998. Jeg har blandt andet haft mit eget firma, hvor jeg havde gode og solide samarbejder med forskellige gode håndværksfirmaer, entreprenører og arkitekt firmaer. Jeg skiftede erhverv i 2009 da jeg fik konstateret, at jeg har en rygsøjlegigt sygdom. Det resulterede i, at jeg måtte lukket mit firma, hvilket jeg var meget ked af.

Men som man siger: når en dør lukkes åbnes en ny! Jeg var så heldig, at jeg fik mulighed for at arbejde i ABC lige efter. Jeg fandt hurtigt ud af hvilke værdier man får i livet, ved at arbejde med mennesker og især vores egne beboere i Albertslund.

Jeg fornemmer, at både unge og ældre beboere føler sig trygge ved at vi (ABC)er tilstede i boligområderne, og vi har faktisk mange gode ting at byde på.

Jeg bruger ofte dette citat for at give de unge et boost på anerkendelse: Mange af fejlene man begår er en læring i livet.

Lam, ABC