D. 11. december: Naboskab På Hjul

Bag låge nr. 11 har vi Naboskab På Hjul. Det er et lille, frivilligt drevet projekt, der tilbyder alle i Hedemarken helt unikke oplevelser. Som passanger på én af deres rickshaws kan du komme ud at opleve Albertslund på en helt ny måde. Laura har igen været ude at snakke med de to “cykelpiloter”, Morten og Lis, om Naboskab På Hjul, og hvad de håber for det kommende år.

Vi er nogle cykelpiloter, som gør noget godt for vores nabolag med Naboskab på Hjul. Vi har to rickshaws, ligesom cykeltaxaerne inde i København, hver med plads til 2 passagerer. Vi vil gerne køre rundt med både ældre og unge. Vi vil køre rundt med alle beboere. Hvis de bare vil ud i det blå, ud og se den smukke natur i Albertslund er vi altid klar på en tur.

Vi hedder Morten og Lis. Morten fik en opfordring fra en bekendt, der spurgte om han ikke ville være cykelpilot i det her nye projekt, for at køre rundt med folk fra Hedemarken.

Lis bor nede i Hedemarksvænge og har altid godt kunnet lide at lave noget her i Hedemarken. Før i tiden var det meget i Miljørådet, men hun har også altid elsket at cykle, og så kunne hun jo ligeså godt tage andre med på cykelturene.

Vi håber at det bliver slut med corona i 2021 og at folk i Hedemarken bliver helt vilde efter at få cykelture ud i naturen og rundt omkring i Albertslund. Der sker så meget, og der er så meget at se.

Det bedste ved at være cykelpilot, er at komme ud og få vind i håret og komme ud og se nogle landskaber. Og at lære nogle nye mennesker at kende. Og høre deres livshistorier. Det er rigtig dejligt. Mange er meget snaksagelige, og så får man det godt i sit hjerte, når man hører alle de livshistorier.

Morten og Lis, Naboskab På Hjul