Aktivitetskalender Marts 2021

Kaffeslabberas på nettet

Savner du at mødes med vennerne til en kop kaffe? Nu kan du være med til online kaffeslabberas med Trine fra Albertslunds Boligsociale center, når hun holder online “Kaffen er klar” hver tidsdag kl 10-11 på Zoom. Du finder linket til at deltage på Facebook, under “Albertslunds boligsociale center”s begivenheder.

Overvær et møde i afdelingsbestyrelsen

AB møde

Sidst – men absolut ikke mindst – vil AB gerne invitere alle beboere i Hedemarken til at overvære et møde i afdelingsbestyrelsen. Læs nedenfor hvordan du kan overvære et møde og hvad du må, og ikke må, når du er med.

Online gymnastik med "pilates-Pia"

Skånsom Gymnastil online med Pia

I en anderledes tid, kan vi byde på anderledes aktiviteter. I aktivitetskalenderen for Marts kan du finde online gymnastik med Pia. Måske kan du huske hende som pilates underviser i sommers i “Hedemarken i bevægelse”? Pia guider dig igennem skånsom gymnastik hver onsdag kl 14 på zoom.
Du finder linket til at deltage på Facebook, under “Albertslunds boligsociale center”s begivenheder.

Få hjælp til at lave online aktiviteter

Har du en aktivitet du gerne vil prøve at holde online kan du kontakte Laura for at få hjælp til alt det tekniske.
+45 23 61 14 85 / lauma@kab-bolig.dk

Åben jobvejledning for unge

Lam og Gitte åbner op for åben job-vejledning for alle unge. I Marts måned kan du finde dem i lokalerne på Bækvejen 17. Under normale omstændigheder er de hver 14. dag i Hedemarken, men deres lokale her, er for småt til forsvarligt at rumme flere mennesker på den måde.

Forhåbentligt kommer de snart tilbage til Nyvej 17!