fbpx

Hedehuset

Hvad kan man bruge Hedehuset til?

Hedehuset er beboernes hus. Et sted hvor man kan mødes over en kop kaffe, holde møder, mindre arrangementer for frivillige og lignende. Hedemarkens boligsociale medarbejdere, Lone og Laura, har indrettet Hedehuset med sofaer, borde og stole, og der er et køkken, hvor man kan lave kaffe, bage kage osv.

Der er også en printer og kopimaskine, som beboere i Hedemarken frit kan komme og bruge. Lone og Laura for det meste at finde på deres kontor ved Hedehuset mandag, onsdag, torsdag og fredag.

Hedehuset deler desuden indgang og køkken med VOKS – planter med omtanke, så der er altid liv og duft af grønne planter.

 

Hvor ligger Hedehuset?

Hedehuset – tidligere kaldet “pavillonerne” – er den ene af de to, snart 3, containere, der er sat op for enden Nyvej 23. I samme bygning finder du C-salen og Hedebo, hvor dartklubben blandt andet hører til.


Hvem kan bruge Hedehuset?

Alle beboere i Hedemarken kan bruge Hedehuset.


Hvornår kan man bruge Hedehuset?

Man kan som udgangspunkt bruge Hedehuset så længe der er personale på enten det boligsociale kontor ved Hedehuset eller i VOKS. Hvis man gerne vil bruge Hedehuset på andre tidspunkter, kan det aftales med Lone og Laura.

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv her, og vi svarer hurtigst muligt :-)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.