Camilla – har lagt sit liv og sin sjæl i Hedemarken

Ud over at være et kendt ansigt fra slikboden til Sankt Hans, Markedsdag og jubilæumsfesten, er hun også medlem af afdelingsbestyrelsen, aktiv som frivillig i Hedemarken og en rigtig god støtte for Lone og Laura, Hedemarkens boligsociale medarbejdere. Derfor har de været forbi hende med en dekoration fra VOKS – planter med omtanke, og selvfølgelig også fået en lille sludder med Camilla.

Camilla har boet i hedemarken det meste af sit liv, og ved rigtigt meget om både Hedemarken og de mennesker der bor her. Her kan du læse lidt om, hvorfor Camilla er så aktiv i Hedemarken og hvad hun arbejder for i afdelingsbestyrelsen.

Vil du fortælle lidt om dig selv – hvor bor du henne i Hedemarken, hobbyer, hvad kan du godt lide at lave?

Jeg bor i en 3 værelses lejlighed på 3. sal sammen med min mand og vores 2 drenge. Jeg bruger det meste af min tid på min familie, gode venner, naturen, syndige kager og med at træne. 

Hvorfor har du valgt at sidde i bestyrelsen?

Til at starte med kom jeg egentlig ind i bestyrelsen uden rigtig at vide, hvorfor jeg gjorde det og hvad jeg ville med det. Det var bare sådan jeg var vokset op. Min mor har siddet i mange år i bestyrelsen og jeg har som barn tilbragt mange timer på at tegne mens min mor og den øvrige bestyrelse holdt møder. Det var måske derfor det faldt mig helt naturligt at stille op. Jeg er vokset op i Hedemarken i en tid, hvor rigtig mange deltog i alt hvad bestyrelsen lavede af arrangementer. Vi lavede f.eks. Hedemarksrevy og holdt forskellige fester hvert år. 

Hvad er det fedeste du har været med til, som en del af bestyrelsen?

Jeg har været en del af både 25, 40 og 50 års jubilæumsfesterne som frivillig i Hedemarken, selvom jeg ikke var så gammel til den første. Jeg må sige, at de fester har været noget særligt – helt igennem skønne dage, som hver gang viser et kæmpe engagement i vores boligområde fra rigtig mange beboere – både de af os der sidder i bestyrelsen, de der er frivillige på dagen og de der kommer for at tage del i festen. 

Hvor længe har du boet i Hedemarken, og hvad kan du godt lide, ved at bo her?

Jeg har boet i Hedemarken siden 1985, det er mit hjem, jeg har boet her så længe jeg kan huske. Jeg kender hver en krog, jeg kender rigtig mange mennesker og en stor del af min familie bor her. Jeg har boet i alle vores lejlighedstyper, med undtagelse af stuelejlighederne i de høje blokke. Jeg er vild med fællesskabet og jeg bor på 20’ende år i den samme opgang hvor vi allesammen kender hinanden og får en sludder på trappen.

Hvad er dine “mærkesager” / kerneinteresser i AB?

Kort sagt er det vigtigt for mig, at her er rart at være, at vi har gode udeområder og legepladser, at her er grønt, at her er rent og at vi har mulighed for at mødes i fællesskaber på kryds og tværs. Jeg er en stor del af  planlægningen af forskellige arrangementer i løbet af året, så som julefest og Skt. Hans og jeg er vild med at stå i slikboden og sælge kaffe og kage til vores sommerfester. Det er på de dage jeg mærker fællesskabet i Hedemarken mest og har god tid til at tale med en masse mennesker.

De sidste mange år har været et langt tilløb til en helhedsplan for området og jeg glæder mig over, at vi nu endelig snart kan tage hul på sidste fase og se noget af alt det hårde forarbejde blive til virkelighed.

Jeg synes at mærkesagerne for mig skifter lidt. For eksempel var gode legepladser vigtigt for mig da mine børn var små, vaskerierne skulle fungere godt da vi en kort overgang ikke havde vaskemaskine og så videre. Jeg tror de fleste mennesker sidder i forskellige udvalg fordi de har forskellige ønsker på forskellige tidspunkter i deres liv – det er i hvert tilfælde min erfaring. Selvfølgelig skal alle de ting altid være i orden, men det er umuligt at gå lige højt op i alting hele tiden, derfor er det også vigtigt, at bestyrelsen består af mange forskellige beboere som er forskellige steder i deres/vores liv.

Lone Kaas & Laura von der Maase, boligasociale medarbejdere i Hedemarken

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.