D. 13. december: Miljørådet

Julekalender 2020 - 13. dec.

Så blev det 3. søndag i advent, og i dag, når vi åbner lågen for Hedemarkens julekalender, finder vi Miljørådet og rådets koordinator: Jørn. Miljørådet er en gruppe beboere, der elsker at få jord under neglene og arbejde med bedene langs stierne i Hedemarksvænge. Laura og Jørn gik en tur på selvsamme stier og fik en lille sludder om Miljørådet og Jørns håb for 2021.

Vi har jo et dejligt miljøråd hernede i Hedemarksvænge. Vi har et virkelig godt velfungerende miljøråd. Vi fik et nyt medlem i år og det er vi rigtigt glade for, så nu er vi 7. Det er vi rigtigt glade for! Flere af medlemmerne har været med i mange år. Det er en rigtig dejlig måde at komme hinanden lidt ved, så man ikke bare sidder derhjemme alene.

Hvert år får vi et rådighedsbeløb bevilliget af Afdelingsbestyrelsen til nye planter i bedene og den slags. Alle stierne mellem husene her i Hedemarksvænge er forskellige og det er virkelig et lækkert område at gå igennem. Hvert år har vi nu 2 stormøder, og en gang om året har vi en arbejdsdag for hver blok. Det er også en god måde at lære sine naboer at kende på.

Men i år har vi jo, ligesom alle andre, været nødt til at aflyse alting, så vi har ikke fået lavet så meget som vi gerne ville. Jeg håber for 2021, at den vaccine kommer, så vi igen kan mødes over hækken til en kop kaffe uden at skulle al for meget afstand.

Jørn, Miljørådet