D. 15. december: Genbrugsteamet, VOKS

Julekalender 2020 - 15. dec.

Bag dagens låge finder vi Marie og Matilde, to frivillige og flittige nisser der står bag VOKS’ genbrugsteam. Marie har fortalt Laura lidt om hvad Genbrugsteamet laver, hvorfor de gør det, hvad de er på udkig efter og hvordan man kan donere glas og flasker til VOKS’ produktion af smukke plante arrangementer.

Genbrugsteamet består af os, Marie og Matilde, der begge elsker alt det, VOKS gør: Sætter menneskers ressourcer i spil og mindsker spild - for spild har vi alt for meget af!

Vi samler flasker og glas, som indgår i de smukke dekorationer og er altid på udkig efter noget, VOKS kan bruge. Det er dejligt at mærke al den glæde og begejstring VOKS har skabt i boligområdet og vi håber, at endnu flere får øjnene op for de smukke sager, som man kan købe i butikken.

Derudover håber vi også at endnu flere har lyst til at aflevere tomme glas og flasker i hyndeboksen udenfor butikken og selvfølgelig at flere har lyst til at være med til at bakke op om den smukkeste og mest bæredygtige blomsterbutik vi kender.

Marie og Mathilde , Frivillige i Genbrugsteamet, VOKS

Læs mere om VOKS