D. 20. december: Søren Glad

Julekalender 2020 - 20. dec.

Hedemarken er et stort område, og der er mange ting at gøre for en gårdmand. Søren Glad styrer tropperne når noget skal fixes, vedligeholdes, bygges om og meget mere –  og han gør det med et smil på læben. Måske har du set ham i Hedemarken på sin blå cykel eller hilst på ham på ejendomskontoret. Men hvem er manden bag det glade smil? Laura har taget en snak med ham.

Jeg er ejendomsmester og jeg står for den daglige drift herude. Det vil sige det praktiske, mandskabsstyring, syn af lejligheder, kontrol af lager, indkøb, beboerkontakt, beboerservice, klager og ting folk gerne vil have gjort. Alt hvad man kan forestille sig herude.

Jeg har været i Hedemarken i 25 år til februar, og det er et dejligt sted. Noget af det jeg godt kan lide ved mit arbejde, det er, at jeg ikke sidder på et kontor, men får lov at være ude og rundt omkring. Jeg har altid bedst kunnet lide at være ude.

Jeg håber at næste år bliver bedre end det år, der næsten er gået nu. Rent arbejdsmæssigt er jeg ikke så påvirket af Covid-19 restriktioner, men jeg håber i hvert fald at 2021 bliver bedre alligevel. For alles skyld.

Søren Glad