D. 21. december: Laila, DIF Get2Sport

Julekalender 2020 - 21. dec.

Laila er en af Albertslunds ildsjæle når det kommer til sport og aktiviteter for børn og unge. I Hedemarken har hun været med til et lave BOXEN 2620 Streetgames, sattelittræning med taekwondo i C-salen og DIF fodboldskole for piger i sommers. Laura mødte Laila en blæsevejrsdag, for at snakke om Lailas arbejde for og med børn og unge her i Hedemarken.

Jeg hedder Laila og jeg arbejder i Kultur og Fritidsforvaltningen under et projekt, der hedder Get2Sport. Det er jeg rigtig glad for, og jeg er lige blevet forlænget, så jeg skal være her 2 år mere.

Herude i Hedemarken har vi blandt andet stået for satellittræning med Taekwondo klubben, og sammen med ABC har vi fået bevilliget penge til den her idrætscontainer, BOXEN, som har fungeret som en kom-og-leg-biks. Her har der været nogle studerende ansat til at bemande den. Og så har vi også haft nogle fritidsjobbere ind over, sammen med Lam fra ABC. Så har vi haft fodboldskolen for piger her i Hedemarken i sommers. Det har været dejligt at være her i Hedemarken. Man føler sig jo helt hjemme.

Jeg håber at vi i 2021 får et corona-frit Albertslund, så vi virkelig kan få sat gang i nogle sjove projekter og aktiviteter. Og så håber jeg, at alle børn og unge her fra Hedemarken også kommer over til BOXEN næste år, hvor den flytter op til Klub Nord.

Laila, Get2Sport

*BOXEN er finansieret  af Kulturministeriet

Læs mere om Get2Sport