D. 22. december: Afdelingsbestyrelsen

d. 22. december 2020, Afdelingsbestyrelsen

Her i Hedemarken har vi en beboervalgt afdelingsbestyrelse, der består af beboere fra Hedemarken. Det er blandt andet deres job, at sørge for at beboernes interesser bliver varetaget, når der skal lægges budget, holdes arrangementer og købes nye legepladser. Det er hårdt arbejde, og så gør de det endda frivilligt. Laura har fanget formanden René Løfqvist, for at høre lidt om arbejdet i afdelingsbestyrelsen, og hvorfor det er fedt at engagere sig i afdelingsbestyrelsen.

 

Jeg har været formand for Afdelingsbestyrelsen i Hedemarken og formand for Organisationsbestyrelsen i AKB Albertslund i godt og vel 15 år. Jeg har siddet i afdelingsbestyrelsen i 27 år og har i al den tid interesseret mig meget for bebyggelsen og dens fremtid, og for at vi herude kan have det godt og bo billigt.

Lige nu er det vores fornemste opgave i afdelingsbestyrelsen, at få landet en god helhedsplan for renoveringen af Hedemarken, så vi kan få en grønnere bebyggelse, energiniveauet bliver lavere, huslejen forbliver lav, og Hedemarken bliver ved med at være et dejligt sted at bo.

Jeg håber, at 2021 bliver et år i Hedemarken, hvor vi kan være mere åbne, være mere sammen og at vi kan afholde nogle flere arrangementer og fester, så vi igen kan ses på en sjov måde. Og så håber jeg på, at vi får et godt brug af det gamle Bibliotek og Medborgercenter, så lokalerne stadig bliver til glæde for beboerne her i Hedemarken. Det skal det.

René Løfqvist, formand for afdelingsbestyrelsen i Hedemarken