D. 24. december: Glædelig Jul!

Julekalender 2020

Så blev det endeligt d. 24. december, og Lone og jeg vil gerne ønske alle i Hedemarken en rigtig dejlig aften – uanset om du fejrer jul eller ej. Julen handler om at sprede lys og glæde, og boligsocialt arbejde, drejer sig om nogenlunde det samme. Lone og jeg er boligsociale medarbejdere her i Hedemarken, og vi elsker at lave arrangementer, invitere på kaffe og hjælpe alle der har lyst til og brug for det. Nu har jeg hver dag her i december sat fokus på nogle af aktiviteterne, stederne og ildsjælene her i Hedemarken, og i dag vil jeg fortælle jer lidt om mig selv.

Jeg er 33 år og jeg bor i København NV sammen med mine to dejlige piger og deres far. Jeg har været ansat i Hedemarken siden august 2019. I løbet af den tid, har jeg mødt mange fantastiske sjæle, hørt nogle vilde livshistorier og lært rigtigt mange dejlige mennesker at kende. Jeg elsker mit arbejde og jeg glæder mig til at komme på arbejde når jeg står op om morgenen. Jeg har også lært, at Albertslund er en dejlig bydel, som jeg faktisk ikke kendte så meget til før.

Jeg håber at 2021 bliver sjovere end året der er gået. Jeg håber at vi, Lone og jeg, igen får lov at lave arrangementer i Hedemarken. At vi igen kan få lov at invitere jer indenfor til en snak og en kop kaffe på vores kontor på Nyvej 19, og at vi i det hele taget får lov til at se meget mere til beboerne her i Hedemarken. Glædelig Jul!

Laura, AKB Hedemarken