D. 7. december: Søren Holm, Ejendomsleder

Julekalender 2020 7. december

I dag stiller vi fokus på Hedemarkens Ejendomsleder, Søren Holm. Laura har taget en snak med “chefen for det hele”, eller i hvert fald for de ansatte her i Hedemarken, om hans job og om hvad han synes om at arbejde her.

Jeg hedder Søren, og jeg bor på Stevns og kører så til Hedemarken hver dag. Jeg er gift med Iben på 22. år. Jeg går meget op i familie, bygger hus og er livsnyder. Og jeg er ejendomsleder her i Hedemarken.
En ejendomsleder jo en sjov titel. Det er en kombination af to jobs. Det ene er forretningsfører og det andet er driftschef. Jeg tager mig af økonomi, lovgivning, klager, energioptimering, personale, og så har jeg et samarbejde med bestyrelsen og organisationsbestyrelsen om de ting der bliver besluttet i Hedemarken.

Jeg kan godt lide forskellighederne her i Hedemarken. At det er et rummeligt og aktivt boligområde. I sin tid, inden jeg blev ansat, gik jeg nogle ture herude med min kone, for at se om det var et sted, jeg ønskede at arbejde. Mit møde med beboerne dengang var meget positivt og det gjorde at jeg søgte stillingen. Forskellighed, åbenhed og rummelighed, det var en af grundende til at jeg søgte det. Og det gælder stadig i dag.

Jeg håber at næste år bliver corona-frit her i Hedemarken. Kort og godt.

Søren Holm, Ejendomsleder