D. 8. december: Jane og gymnastikken

Julekalender 2020 - 8. dec.

Hver tirsdag står Jane for gymnastik for beboere her i Hedemarken. I C-salen mødes en flok kvinder for at få rørt musklerne og smilebåndene. Ud over at lave gymnastik, er det også en dejlig måde at se hinanden på, især i disse corona-tider. Laura mødtes med Jane udenfor, til en snak om hvad gymnastikholdet er for noget, og hvorfor Jane har lyst til at stå frivilligt for holdet.

Jeg er en folkepensionist her fra Hedemarken og jeg elsker at røre mig. Siden 2013 har vi haft vores stolegymnastik i C-salen og det har været super dejligt. De mennesker der kommer, de er glade for at de får rørt alt i kroppen. Der er også lidt socialt samvær. Vi sludrer lidt både før og efter. Men der er ikke kage bagefter. Alle kan være med, og alle må komme. Jeg håber at de i 2021 finder ud af noget med nogle vacciner, og at vi fortsat kan få lov at lave stolegymnastik hver eneste tirsdag. Det ønsker jeg.

Jane, Gymnastik