D. 9. december; Dartklubben

Julekalender 2020 - 9. dec.

Hedemarkens Aktivitetsklub, eller Dartklubben i folkemunde, er endnu et af Hedemarkens hyggelige fællesskaber. I Dartklubben spiller de selvfølgelig dart, men vigtigst af alt er de venskaber og hyggelige stunder der opstår i Hedebo på Nyvej 23. Laura har fanget Jørn Ipsen til en snak, selvom han ellers er en travl mand, der udover tovholder posten i Dartklubben også er formand for Miljørådet og sidder på en nyligt vundet plads i afdelingsbestyrelsen.

Jeg er formand for dartklubben. Jeg overtog dartklubben for et par år siden, da den tidligere formand gik af. Vi er en blandet skare af beboere hernede, forholdsvist fra Hedemarksvænge. Der er faktisk kun den tidligere formand og hans kone der er fra højhusene. Vi mødes en gang om ugen her i Hedebo. Hver onsdag. Vi spiller dart og hygger, diskuterer og griner rigtigt godt sammen.

Vores medlemmer er mellem 55 og 85, så det er et bredt aldersspænd, og det er vi glade for. I år har vi fået renoveret vores lokale, og det er vi rigtigt glade for. Vi havde glædet os til at komme i gang, men vi har faktisk ikke været her siden februar måned, så medlemmerne har slet ikke set de nye lokaler. Det er så ærgerligt.

Jeg håber vitterligt, at alle fra dartklubben kommer godt igennem perioden med covid-19. Vi har ikke haft nogle syge endnu, og sådan håber jeg at det bliver i 2021 også. Vi er kun 16, og vi vil rigtigt gerne have flere medlemmer.

Jørn, Dartklubben