Hedemarken i bevægelse

Gratis motion – sjovt og sundt for alle

Siden midt i juni har der været gratis hold for alle her i Hedemarken. De af jer der tager imod vores tilbud, er med til at gøre dagene sjove, hårde og ikke mindst aktive.

Vandregruppen

Vores vandregruppe, der går ture hver onsdag, var i sidste uge på Arken og på café på Ishøj Havn. Det blev en lang, skøn dag, hvor vejret heldigvis viste sig fra en god side. Det er utroligt, hvor mange gode snakke man kan få om alt mellem himmel og jord, når man sådan er ude at gå en hel dag med dejlige mennesker.

Vandregruppen på Ishøj Havn. Onsdag d. 22.7.2020

Yoga

To gange om ugen har vi Yoga med Evy Sampson. En hel time, hvor vi får sat tempoet ned på både tanker og vejrtrækning. Dem der er med på holdet, er rigtigt glade for Evy og for de rolige stunder.

Yoga på plænen/festpladsen i Hedemarken med Evy Sampson.

"Det renser krop og sjæl og er en fantastisk måde at få strukket alle muskler og lemmer på."

Maria, deltager på yogaholdet

Forestil dig, at du sidder udenfor med lukkede øjne. Du kan mærke solen, der varmer din hud og vinden der kærtegner dit ansigt. Rundt omkring dig kan du høre fuglekvidder og livet i Hedemarken.
En behagelig stemme guider dig igennem en række øvelser og hjælper dig til en helt rolig vejrtrækning. Du får strukket dine muskler ud og du mærker hele din krop afspænde.
Når du rejser dig igen, er det med en summen i hele kroppen, fornyet energi og et afslappet smil på læben. Sådan er det at være til yoga med Evy Sampson.

Crossfit og aerobic

Musikken er høj og du har sved på panden. Du presser dig selv, og pulsen kommer helt op. Næste dag har du nok ømme muskler, men du har også en følelse af stolthed og af at have gjort noget godt for dig selv.

"Så har jeg prøvet Aerobic holdet for første gang i dag og det var hårdt MEN skønt at komme i gang. Tusind tak for en fantastisk træning og vi ses helt sikkert igen igen og igen."

Heidi, deltager på aerobicholdet

Crossfit på plænen/festpladsen i Hedemarken.

For dem der også vil have pulsen op og få sved på panden er der flere gange om ugen både crossfit og aerobic. På crossfit holdet laver vi f.eks. rigtigt mange squads, som du kan se på billedet her. Vi får ømme lår og flotte numser!

Aerobic holdet er sjovt, og vi kommer dansende til både vægttab og ømme grine muskler.

Det har været helt igennem skønt at være sammen med så mange af jer, og vi glæder os til endnu flere gode stunder – forhåbentligt med endnu flere af jer!

Hilsen Lone og Laura

Hedemarkens boligsociale nisser

Du kan sagtens nå at være med!

Vi fortsætter med vores hold indtil midten af august, så der er rig mulighed for at prøve kræfter med nogle af vores mange tilbud. Det er gratis at deltage og du kan tilmelde dig fra gang til gang, så det passer ind i din hverdag.