fbpx

Vi står sammen mod corona

Hjælp hvor du kan

Beboere der er i fare for at blive alvorligt syge, hvis de bliver smittet, kan have svært ved at få købt ind og gået tur med hunden. Hvis du kender nogen der har brug for hjælp, så giv dem en hånd og tjen lidt god karma. Vil du bare gerne tilbyde din hjælp, kan du gøre det på vores facebook gruppe ved at klikke på billedet for dette opslag.

Fællessang

I blok 6 er en beboer, der siden starten af alt det her, har kæmpet for fællessang hver aften kl. 19. På Hedemarkens facebook gruppe har hun lavet afstemninger for dagens sang, opmundret alle til at deltage, og kl. 19 har hun spillet vindersangen op til fællessang, for alle der vil være med.

Lad dig inspirere af Natascha og syng med dine medbeboere!

Mød hinanden udenfor - med 2 meters afstand

For mange af os, der går hjemme i den her tid, skal gøre lidt ekstra for både at få frisk luft, motion og set vores venner. Så hvorfor ikke tag din nabo med på en tur rundt i Hedemarken eller ud i noget af den smukke albertslundske natur?

Bidrag til hjemmesiden!

Vi leder altid efter nyt indhold. Uanset om det er billeder fra Hedemarken, in opskrift, et digt eller en historie vil vi med glæde poste det her på siden. Send en besked til vores webadmin Laura vin der Maase med formularen herunder, hvis du er interesseret.